Winkel in Den Bosch

Producten afhalen in onze winkel

Het is mogelijk producten af te halen in onze watersportwinkel in 's-Hertogenbosch, maar let op: producten afhalen kan alleen op afspraak. De producten uit ons enorme assortiment liggen in een aantal verschillende magazijnen en zijn dus niet allemaal direct beschikbaar in de winkel. 

Wil je een product komen halen? Bestel het dan eerst via de webshop, de verzendkosten krijg je terug op het moment dat je het afhaalt. Als het klaar ligt laten wij meteen weten wanneer je het kunt komen halen in onze winkel in Den Bosch. Je weet dan zeker dat je niet voor niks naar onze winkel komt. Het enige wat je hoeft te doen als je de bestelling plaatst; in het veld "opmerkingen" in te vullen dat je het wil afhalen, wij bellen je dan als het klaar ligt.

Openingstijden en adres watersportwinkel

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.30u tot 17.30u. In het weekend en op feestdagen zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. En voor producten afhalen geldt; maak altijd eerst een afspraak.


WatersportOnderdelen.nl Winkel

Rondenwaard 7

5236 WD `s-Hertogenbosch (Empel)


Betaalmogelijkheden bij afhalen

Bij afhalen van de producten in onze winkel kun je gewoon de bestelling online plaatsen en digitaal afrekenen, dit is het meest veilige. Op het moment dat je in onze winkel bent krijg je de verzendkosten natuurlijk terug.

Het enige wat je hoeft te doen als je de bestelling plaatst; in het veld "opmerkingen" in te vullen dat je het wil afhalen, wij bellen je dan als het klaar ligt.


Vragen?
Neem dan gerust contact met ons op

We helpen je graag verder met advies op maat over onze producten of vragen over je bestelling.

WatersportOnderdelen.nl
Rondenwaard 7
5236 WD `s-Hertogenbosch (Empel)
[email protected]
Vragen ?