Bezorging en Retourneren

Bezorging

Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een factuur per e-mail en nemen wij de bestelling in behandeling. Op de site staat bij elk product vermeld wat de levertijd is. Op de dag dat wij de bestelling gaan verzenden ontvangt u 's avonds als de planning is gemaakt bij de vervoerder een e-mail (± 21.00 uur) met daarin de geplande aankomst van de chauffeur. Onder normale omstandigheden kunnen wij 1 uur eerder of 1 uur later zijn dan aangegeven. Houdt u er wel rekening mee dat het slechts een tijdsindicatie is. Wij zijn tenslotte ook afhankelijk van het weer en verkeer.  

Mocht de chauffeur er niet zijn geweest op het aangegeven tijdvak dan kunt u altijd en op iedere werkdag bellen tussen 9.00 en 17.00 uur met 0900-1118889 (0,30 cent per minuut). U krijgt dan de vervoerder aan de lijn en die kan dan voor u kijken waar de chauffeur is op dat moment. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen dan kijken wij voor u.

Nadat u besteld heeft geven wij aan door welke vervoerder het bezorgd wordt, dit kan met onze eigen vervoerder zijn of met Post NL.
Sommige van onze producten worden namelijk niet met de gewone post verstuurd (Zware, grote dozen & accu's i.v.m. gevaarlijke stoffen accuzuur), daarom worden ze door onze eigen vervoerder bezorgd op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Zorg ervoor dat er altijd iemand thuis is op de dag van bezorging. Dus kunt u niet thuis zijn op de dag van bezorging, regel iets met de buren of iets anders zodat wij de bestelling wel kunnen afleveren. Het is nu eenmaal geen envelop die we in de brievenbus kunnen doen of op een Post NL / AH afhaalpunt kunnen afgeven, dat gaat helaas niet. Bij rembours moet er wel altijd iemand aanwezig zijn om de chauffeur te betalen. Als er niemand thuis is en de chauffeur moet een 2e keer terug komen rekent deze € 15,00 wat contant aan de chauffeur moet worden voldaan. 

Op zaterdag, zondag en feestdagen wordt er niet bezorgd door onze vervoerder.
(Let op: tijdens de feestdagen kan uw bestelling dus mogelijk later komen dan normaal)
Bij alle artikelen op de site staat vermeld wat de levertijd is.
Wij kunnen alles verzenden ongeacht het gewicht!

Verzendkosten

Nederland:
Op het vaste land € 7,50 per bestelling.
Op de waddeneilanden € 29,50 per bestelling.

België:
Verzendkosten € 25,00 per bestelling.

Retourneren

Heeft u toch per ongeluk een verkeerd product besteld neem dan direct contact op dan kan deze mits ongebruikt en niet aangesloten geruild worden. Voor accu's geldt nog extra dat ze niet aangesloten zijn geweest (als er accu klemmen aan de polen hebben gezeten). Na ontvangst en onze beoordeling wordt het geld direct terugbetaald. Wij kunnen niets met gebruikte artikelen en kapotte / geopende verpakking.

Terugsturen gaat ALTIJD met onze vervoerder, de vervoerskosten zijn helaas wel € 15,00 inclusief b.t.w. en de kosten zijn voor de klant, dit omdat ze niet met de gewone post of doorsnee koerier verstuurd worden (bij rubberboten extra grote en zware dozen en bij accu's i.v.m. gevaarlijke stoffen / accuzuur), en daarom wordt het door onze eigen vervoerder bezorgd en/of opgehaald. Dit moet en kan niet anders en daarom hebben wij bepaalde afwijkende procedures zoals hier beschreven. Verder naar beneden vind u een herroepings / retourformulier.

Als het om een garantie gaat is terug sturen alleen in overleg. Wij geven geen financiële garantie. Meer info staat in de rubriek Algemene voorwaarden.

  • U heeft het product binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd.
  • U kunt bewijzen dat u de aankoop bij ons heeft gedaan.
  • Producten zijn volledig, onbeschadigd en in gesloten verpakking en niet aangesloten.
  • U heeft het retourformulier volledig, naar waarheid, ingevuld en bij het retourpakket gevoegd.
  • Vergeet niet u IBAN rekening nummer toe te voegen. 


Download het herroepings- / retour-formulier.

Vragen?
Neem dan gerust contact met ons op

We helpen je graag verder met advies op maat over onze producten of vragen over je bestelling.

WatersportOnderdelen.nl
Rondenwaard 7
5236 WD `s-Hertogenbosch (Empel)
[email protected]