Reviews en beoordelingen

Andere klanten beoordeelden ons gemiddeld met een 9,6

Een greep uit de reviews van ander klanten

Review product Jeroen Vierhout kocht een 29173040bk Sz3 Simple End Stop en gaf ons een score van 10 uit 10 op maandag 8 oktober 2018. Levering was oké
Review product M. J. Pomp kocht een Lenspomp Impeller 7273-0003B en gaf ons een score van 10 uit 10 op zaterdag 29 september 2018. Juiste maat impeller bij het type pomp geleverd.
Review product van Wegberg kocht een Antivries 5 Liter Boot Motor, Drinkwaterpompen, Tanks en Toilet en gaf ons een score van 10 uit 10 op vrijdag 21 september 2018. Snelle levering en zo straks weer klaar als de koude dagen komen
Review product B.Keijzer kocht een Elektromotor 12v TM30 en gaf ons een score van 10 uit 10 op maandag 17 september 2018. De levering was perfect,en zeer snel
Review product Gijs van den Heuvel kocht een Sleutel Voor Hoofdschakelaar 135A Afdekking Kunststof en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 13 september 2018. Nette service .. snel geregeld .. Super tevreden..
Review product Ron Bos kocht een Medium 62x62cm Zwart Mosquito Net M (62x62cm)zwart en gaf ons een score van 10 uit 10 op woensdag 5 september 2018. Snel geleverd zonder problemen
Review product Nico Mijnster kocht een Grijze Stekker Connector Sb 50 Anderson en gaf ons een score van 8 uit 10 op vrijdag 31 augustus 2018. In goede staat ontvangen
Review product Varen kocht een Yamaha/Mercury Quick Connector With Ss Ball Female 9,5 mm 3/8" en gaf ons een score van 10 uit 10 op maandag 20 augustus 2018. Goed en snel geleverd.
Review product Scheerlinck frans kocht een Accu Semi Tractie 12 Volt 100 Ah Type 95803 Smf en gaf ons een score van 10 uit 10 op zondag 19 augustus 2018. De levering is correct en volgens het meegedeelde uur en datum geleverd.
Review product Van de poel bart kocht een Accu Semi-tractie 12 V 105 Ah Type 31dc en gaf ons een score van 10 uit 10 op vrijdag 17 augustus 2018. Levering was top evenals de batterij!
Review product Bustraan kocht een Funline opblaasboot Peddelset en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 16 augustus 2018. Dik tevreden!!
Review product Barend Keijzer kocht een Rubberboot Aqualine QLS 230 Lattenbodem en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 16 augustus 2018. Een geweldig fijne rubberboot waar ik dik tevreden over ben. Ook over de snelle levering was ik zeer content.
Review product J. Kersten kocht een Railingbeslag Handrail Rvs 316 22x800mm en gaf ons een score van 10 uit 10 op woensdag 15 augustus 2018. Snelle levering, gewoon Super nogmaals bedankt.
Review product Alain kocht een Opblaasboot Challenger 2 Set Tweepersoons en gaf ons een score van 10 uit 10 op woensdag 15 augustus 2018. Top, snelle levering. Nu nog wat beter weer.
Review product Elco Tolenaars kocht een Schroefventiel voor Opblaasboten, Kajaks en Kano's en gaf ons een score van 8 uit 10 op dinsdag 14 augustus 2018. De bestelde producten waren de juiste en dat was mooi want de kano, die we hebben is, laat ik zeggen, niet nieuw meer. De levering door Post.nl liet te wensen over en heb dat ook bij Post.nl gemeld. vrijdagavond besteld en de verwachting dat dit dan maandag zou worden geleverd leek me terecht. Zelfs op dinsdag gaf Post.nl aan te zijn geweest zelfs aangebeld en was dus mooi niet het geval. Ze zijn nooit geweest terwijl we de hele dag thuis waren. Pas woensdag werd er geleverd. Geen fout dus van jullie kant maar wel bij Post.nl. Dat wilde ik wel even kwijt naar jullie toe. gr, Elco Tolenaars
Review product Lamper kocht een Funtube Fire 1 persoons 137 cm en gaf ons een score van 8 uit 10 op vrijdag 10 augustus 2018. Fijne band, groter dan verwacht. Makkelijk in gebruik. Werkt prima achter een boot. Echter schept wel veel water bij lage snelheid
Review product S.Reitsma kocht een Kajak Explorer K2 Tweepersoons Opblaasbaar en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 9 augustus 2018. veel plezier van gehad op vakantie prijs kwaliteit is goed.
Review product Tonny van der poel kocht een Opblaasboot Challenger 3 Set Driepersoons en gaf ons een score van 10 uit 10 op woensdag 8 augustus 2018. Bezorging was snel en zonder problemen. De boot was zeer snel opgeblazen en heeft al 2 keer op het water gelegen .stevige boot met meer dan genoeg ruimte .
Review product Mirella wessel kocht een Opblaasboot Explorer Pro 200 Set Tweepersoons en gaf ons een score van 10 uit 10 op dinsdag 7 augustus 2018. Goede oplossing toen boot niet op voorraad was ! Super goede communicatie hierover!
Review product Jacques Defize kocht een Accu Agm Semi Tractie 12 Volt 200 Ah en gaf ons een score van 10 uit 10 op maandag 30 juli 2018. Wij hebben deze accu gekocht als onderdeel van een zonnecel installatie en voldoet prima. Doordat de 200 Ah accu niet voorradig was, kregen wij voor hetzelfde geld een 220 Ah accu. Levering was prima en op tijd
Review product Cees Verlaat kocht een Tankdop Big Joe en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 26 juli 2018. Goed en op tijd geleverd
Review product Floris van Mens kocht een Travel 1003 C elektrische buitenboordmotor en gaf ons een score van 10 uit 10 op zaterdag 21 juli 2018. Ik koos mijn Torqeedo bij jullie te kopen, omdat de website er wat overzichtelijker en klantvriendelijker uitzag dan de anderen die ik bezocht, terwijl jullie wel iets duurder waren. Ik had nog een vraag en daar belde jullie op en werd prettig en goed te woord gestaan. Toen ik een paar dagen na de levering alsnog een tweede accu besloot te kopen, kreeg ik toen ik belde direct de korting die ik elders zou ontvangen.
Review product Geert Braekevelt kocht een Funtube Sleeplijn 1-2 Persoons en gaf ons een score van 10 uit 10 op vrijdag 13 juli 2018. Goede kwaliteit
Review product tom.comeyne kocht een Accu Agm Semi Tractie 12 Volt 105 Ah en gaf ons een score van 6 uit 10 op dinsdag 10 juli 2018. Batterij werd eerst vergeten bij het laden van de vrachtwagen maar hebben daarna toch hun uiterste best gedaan om ze ,mits een dag vertraging ,toch nog geleverd te krijgen op zaterdag.
Review product Esther kocht een Schroefventiel voor Opblaasboten, Kajaks en Kano's en gaf ons een score van 10 uit 10 op vrijdag 6 juli 2018. Bestelling lag binnen een dag klaar om opgehaald te worden. Goede service!
Review product gillijns rita kocht een Accu Semi Tractie 12 Volt 100 Ah Type 95803 Smf en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 5 juli 2018. bestelling en levering naar wens verlopen
Review product Patrick Elting kocht een Schroefventiel voor Opblaasboten, Kajaks en Kano's en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 5 juli 2018. Super , optijd geleverd mooi product en als je zelf de maten goed hebt passen ze ook nog . GEWOON TOP
Review product Patrick Elting kocht een Schroefventiel voor Opblaasboten, Kajaks en Kano's en gaf ons een score van 10 uit 10 op donderdag 5 juli 2018. Super , optijd geleverd mooi product en als je zelf de maten goed hebt passen ze ook nog . GEWOON TOP
Review product Rineke Engwerda kocht een Schroefventiel voor Opblaasboten, Kajaks en Kano's en gaf ons een score van 10 uit 10 op dinsdag 19 juni 2018. Helemaal goed
Review product Jos kocht een Landvast Zwart 8 mm en gaf ons een score van 8 uit 10 op maandag 18 juni 2018. Prima
Review product Piet van Duijn kocht een Pompbal Voor Benzineslang met 9,5 mm Slangaansluiting en gaf ons een score van 10 uit 10 op maandag 11 juni 2018. Goed product en een snelle levering.
Review product Alex de goede kocht een Schroefventiel voor Opblaasboten, Kajaks en Kano's en gaf ons een score van 10 uit 10 op zondag 3 juni 2018. Zeer snel geleverd. Helaas paste het ventiel niet op mijn rubberboot. Ik had gegokt op de goede maat. Bleek toch te klein te zijn. Nu maar weer zoeken naar de goede ventielen voor een janmar 260 Niets negatief over de winkel en levering.
Review product Johan Schryvers kocht een Navigatieverlichting Mastvoet S20 Zwart en gaf ons een score van 10 uit 10 op zaterdag 12 mei 2018. Snelle levering. Alles verlopen zoals afgesproken.

Wanneer en waarom we je om een review vragen

Uiteraard hechten we bij WatersportOnderdelen.nl erg veel waarde aan jouw mening over onze service. We vragen daarom iedereen die een bestelling plaatst om onze service en het gekochte product om zijn of haar ervaring. Hierin kun je je mening kwijt over hoe jij het bestellen, ontvangen en gebruik van het product beoordeelt en help je andere klanten de juiste keuze te maken. Ook help je ons met jouw review om onze dienstverlening te verbeteren. Heb je een beoordeling geplaatst? Bedankt daarvoor!


Vragen?
Neem dan gerust contact met ons op

We helpen je graag verder met advies op maat over onze producten of vragen over je bestelling.

WatersportOnderdelen.nl
Rondenwaard 7
5236 WD `s-Hertogenbosch (Empel)
info@watersportonderdelen.nl
Vragen ?