Over ons

Bij WatersportOnderdelen.nl ben je aan het juiste adres voor alles, maar dan ook écht alles wat je nodig hebt om volop van de watersport te kunnen genieten. Ons enorme assortiment spant van reddingsvesten voor de veiligheid, tot rubberboten en alle (vervangende) onderdelen die je nodig hebt om jouw boot of motor in topconditie te houden of te repareren. We staan voor je klaar om je een eerlijk en objectief advies te geven over de beste keuze voor jou.

Het juiste product vinden

We proberen je op elke mogelijke manier te helpen om het juiste product te vinden. Zo adviseren we je graag welk onderdeel je nodig hebt voor jouw specifieke boot of motor en waar nodig ook het kiezen van de juiste maat of uitvoering. Hiervoor bieden we je zoekmogelijkheden en hulpmiddelen in de webwinkel, maar als je er niet uit komt kunnen we je uiteraard persoonlijk verder helpen.

Bestellen en betalen

Bestellen en betalen doe je bij ons gemakkelijk, zoals je van een moderne webwinkel mag verwachten. Om te bestellen plaats je de producten in je winkelwagen en zodra je alles er in hebt liggen dat je zocht ga je verder om je bestelling af te rekenen. Dit kan met alle gangbare betaalmethoden zoals iDeal of Credit Card. Vervolgens gaan wij met je bestelling aan de slag. we houden je van de voortgang op de hoogte per email. Zo weet je altijd wanneer je je bestelling kunt verwachten. 

Levering en gebruik

Je bestelling wordt door onze eigen vervoerder bij je afgeleverd, of (bij kleinere producten) door PostNL. In beide gevallen krijg je vooraf bericht (per email) wanneer je de koerier kunt verwachten. Ook geven we je (bij de meeste producten) nog extra informatie per email op het moment dat je je bestelling ontvangt over hoe je de producten die je besteld hebt zo goed mogelijk kunt gebruiken.

 

Vragen?
Neem dan gerust contact met ons op

We helpen je graag verder met advies op maat over onze producten of vragen over je bestelling.

WatersportOnderdelen.nl
Rondenwaard 7
5236 WD `s-Hertogenbosch (Empel)
[email protected]
Vragen ?